FABB levert kleding Air Combat Europe, ook wel ACE genoemd.


“Niet zomaar vliegen maar zelf deelnemen aan een echt luchtgevecht! Een vijandelijk vliegtuig komt je tegemoet, concentratie en dan “fight’s on”. Hard break links en je voelt de G-krachten. Wat doet je tegenstander? Beoordeel de situatie en neem snel een beslissing: eerst omhoog, draaien, omlaag en je manoeuvreert jezelf behendig achter het vijandelijke vliegtuig.”

Dat is het eerste dat je ziet als je naar de website van “Air Combat Europe” gaat, of ACE verkort. ACE is een bedrijf die jou de ultieme jongens droom kan laten ervaren, om als Mr Topgun himself de lucht in te gaan en echte “dog fights” te ervaren.Natuurlijk komt er van alles bij kijken vanaf posters tot kleding. FABB Sportswear had de opdracht gekregen om voor ACE polo shirts te ontwerpen die: stijlvol, functioneel en ook het element van een piloot had. Dit was natuurlijk een uitdaging. FABB Sportswear hanteert gelukkig vaker wel zo’n soort opdracht en doormiddel door alle kennis en creativiteit binnen FABB is dit shirt ontworpen.

Na een paar weken zijn de shirts volledig ontworpen en begint productie. Deze shirts zijn absoluut essentieel voor ACE en maakt een perfecte contributie tot de image van ACE. Het is opmerkelijk dat iedereen die met deze polo rondloopt minstens een keer wordt gevraagd of ze een echte top gun piloot zijn. Het shirt straalt alles uit dat ACE te bieden heeft en dat is precies het idee achter het ontwerp van FABB.

Ook weten hoe FABB vooe uw club de perfecte kleding kan leveren? Neem contact met ons op