FABB Sportswear en Cora Ball – samen tegen plastic.De bal in je wasmachine die vangt microvezels vangt. Werken aan minder plastic in het milieu.

Onze oceaan en daarbij ook onze vis wordt beetje bij beetje geconsumeerd door micro vezels, en daarbij horen ook micro plastics. Het is namelijk zo dat er bij elke wasbeurt micro plastics en andere kleine vezels loskomen van de kleding en worden gevoerd naar het riool met als gevolg dat alle micro plastics die zijn losgekomen in de oceaan terechtkomen en daarmee ook in onze vis. En zoals iedereen weet kunnen we niet zonder onze hollandse nieuwe. 

Cora Ball is een product met een duidelijk doel, het opruimen van micro plastics en andere kleine deeltjes in de was.Dus dan maar zorgen dat er geen plastic bij komt kijken. Cora Ball is DE oplossing tegen loskomende micro plastics in onze was en we kunnen er aileen met zijn allen iets aan doen. FABB Sportswear steunt Cora Ball met al zijn passie en promoot daarbij het initiatief door meer aandacht te trekken tot even van onze grootste plastic problemen. Wij vragen u om een ding te doen na hier geïnformeerd te zijn over Cora Ball. Investeer in een Cora Ball en ga door uw wasbeurten zonder schuldgevoel, en daarbij investeert u look in onze toekomst met een schone oceaan.

Cora Ball, microvezels vanger in je wasmaschine, Hoe Het Werkt

Wat doet FABB er aan?

Om Cora Ball te helpen om aandacht te trekken naar dit probleem en daarbij hun oplossing doet FABB dit kaartje bij all zijn kleding. Dit kaartje, gereed met een kleine introductie en een QR code tot deze pagina, zal hopelijk veel meer aandacht trekken tot ons micro vezel probleem en zal ervoor zorgen dat er voortaan gezonder gewassen wordt doormiddel van een cora ball.

Wilt u ook helpen? Deel deze pagina met uw vrienden en familie. Samen voor een gezondere oceaan!

Bekijk de video

Wij kunnen veel vertellen over Cora Ball, maar er is iemand die het beter kan. Bekijk hier de video van Rachael, de oprichter van Cora Ball, en leer alles over Cora Ball en het verhaal eromheen.

https://www.youtube.com/watch?v=czr_J1XUWhQ