FABB Sportswear en cora ball - samen tegen plastic

Onze oceaan en daarbij ook onze vis wordt beetje bij beetje geconsumeerd door micro vezels, en daarbij horen ook micro plasticsHet is namelijk zo dat er bij elke wasbeurt micro plastics en andere kleine vezels loskomen van de kleding en worden gevoerd naar het riool met als gevolg dat alle micro plastics die zijn losgekomen in de oceaan terechtkomen en daarmee ook in onze vis. En goals iedereen weet kunnen we niet zonder onze hollandse nieuwe. 

Cora Ball is seen product met een duidelijk doel, het opruimen van micro plastics en andere kleine deeltjes in de was.Dus dan maar zorgen dat er geen plastic bij komt kijken. Cora Ball is DE oplossing tegen loskomende micro plastics in onze was en we kunnen er aileen met zijn allen iets aan doen. FABB Sportswear steunt Cora Ball met al zijn passie en promoot daarbij het initiatief door meer aandacht te trekken tot even van onze grootste plastic problemen. Wij vragen u om een ding the doen na hier geïnformeerd te zijn over Cora Ball. Investeer in een Cora Ball en ga door uw wasbeurten zonder schuldgevoeel, en daarbij investeert u look in onze toekomst met een schone oceaan

 

Wat doet FABB eraan?

Om Cora Ball te helpen om aandacht te trekken naar dit probleem en daarbij hun oplossing doet FABB dit kaartje bij all zijn kleding. Dit kaartje, gereed met een kleine introductie en een QR code tot deze pagina, zal hopelijk veel meer aandacht trekken tot ons micro vezel probleem en zal ervoor zorgen dat er voortaan gezonder gewassen wordt doormiddel van een cora ball.

Wilt u ook helpen? Deel deze pagina met uw vrienden en familie. Samen voor een gezondere oceaan!

Bekijk de video

Wij kunnen veel vertellen over Cora Ball, maar er is iemand die het beter kan. Bekijk hier de video van Rachael, de oprichter van Cora Ball, en leer alles over Cora Ball en het verhaal eromheen.