Het jaar 2020 zit erop. Wat een fantastisch sportjaar zou worden, met Olympische Spelen, een EK voetbal en diverse NK’s, EK’s en WK’s in diverse sporten, is uiteindelijk een  bizar jaar geworden. We werden als teamsportliefhebber enorm teruggeworpen op vooral individueel sporten. Sportvelden bleven leeg. Clubs stonden voor de opgave de financiën op orde te houden en leden te behouden. Teamsport werd teruggebracht tot vooral fit blijven. Sportscholen hadden het moeilijk, maar wisten er vaak met een enorme creativiteit toch het beste van te maken. Buitensport werd dé oplossing. Met ups en downs hebben we er als sportwereld uiteindelijk het beste van gemaakt.

Ook voor FABB sportswear was 2020 een uitdagend jaar. Toch hebben we er uiteindelijk wel een goed gevoel aan overgehouden. We zijn onze klanten kunnen blijven bedienen en we hebben ook weer nieuwe wegen kunnen ontdekken om ons aanbod uit te breiden. Nu staan we alweer klaar om wederom de bekende service, persoonlijke aandacht en custom-made designs aan te bieden. Met de onbetwiste kwaliteit die je van een professionele partij in de sportswear mag verwachten.

Komend jaar richten we ons op uitbreiding van ons aanbod en verdieping van ons assortiment. Het belangrijkste daarbij is het blijven verbinden met en van onze klanten en partners: ‘connecting your team’ is niet voor niets ook in 2021 ons devies!